Συνάντηση με Δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη για το θέμα της ανακατασκευής του γηπέδου Περαχώρας

2023-10-02

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων Γιώργου Γκιώνη με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Ομίλου Περαχώρας και εκπροσώπους της αναδόχου εταιρείας κατόπιν αιτήματος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΟ Περαχώρας.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Περαχώρας από την πρώτη στιγμή έχει θέσει ως στόχο την επιστροφή της ομάδας στην φυσική της έδρα όσο το δυνατόν συντομότερα και εργάζεται συστηματικά να το επιτύχει.

Ο Δήμαρχος κατανοώντας τα προβλήματα που δημιουργεί η έλλειψη γηπέδου στην Περαχώρα υποσχέθηκε το έργο να παραδοθεί όσο το δυνατόν συντομότερα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μέσα σε καλό κλίμα στο υπό κατασκευή γήπεδο της Περαχώρας δίνοντας την δυνατότητα για πληρέστερη ενημέρωση και να ρυθμιστούν ορισμένες λεπτομέρειες του έργου.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου παρευρέθηκε ο πρόεδρος του ΔΣ Μιχάλης Κλεπετσάνης, ο αντιπρόεδρος Ανδρέας Μελέτης και ο Ειδικός Γραμματέας Χρήστος Παππάς ενώ την εταιρεία εκπροσώπησε ο νόμιμος εκπρόσωπος Θεοφάνης Γεννάτος μαζί με τους υπεύθυνους μηχανικούς του έργου.