ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση , να ανακοινώσει την επέκταση της επιτυχημένης συνεργασίας , με τον προπονητή μας ΚΩΣΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ!!!! Coach σου ευχόμαστε τα καλύτερα!!!

Είναι γεγονός,η ομάδας μας, ο Αθλητικός Όμιλος Περαχώρας, έκοψε πρώτος το νήμα στο πρωτάθλημα της Γ' Κατηγορίας Κορινθίας και τη σεζον 2024-2025 θα αγωνίζεται στη Β΄ κατηγορία.Το ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της εφετινής Γ' κατηγορίας έκλεισε με το πλεον εμφατικό τρόπο για την ομάδα μας.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στα εγκαίνια του γραφείου της ομάδας μας την, Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 18:00 στη οδό Χατζοπούλου (Πρώην Πνευματικό Κέντρο) στην Περαχώρα.

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων Γιώργου Γκιώνη με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Ομίλου Περαχώρας και εκπροσώπους της αναδόχου εταιρείας κατόπιν αιτήματος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΟ Περαχώρας.

Ο Αθλητικός Όμιλος Περαχώρας, ευχαριστεί τον προπονητή Βασίλη Μηνά για την προσφορά του στην ομάδα μας, τόσο σε προπονητικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Ο κ. Βασίλης Μηνάς διετέλεσε προπονητής του ΑΟΠ , για τη σεζόν 2022-2023.

Σας ανακοινώνουμε ότι συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Περαχώρας κατόπιν των εκλογών που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της 14ης Ιουλίου 2023.

Ο Δημήτρης Βασιλείου υπήρξε εξαίρετος επιστήμονας με πλήθος ερευνητικό και συγγραφικό έργο. Υπηρέτησε με αφοσίωση την ιατρική επιστήμη, με γνώμονα πάντα την προσφορά στον συνάνθρωπο.Με την ίδια ανιδιοτέλεια ασχολήθηκε και με τα κοινά του τόπου μας θέλοντας να δημιουργήσει ένα καλύτερο αύριο για τις νέες γενιές. Το ήθος που επέδειξε τον έκανε να...