Συλλυπητήρια Ανακοίνωση

2023-08-06
To Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Περαχώρας εκφράζει τα ειλικρινά συλλυπητήρια στη σύζυγο, τους συγγενείς και τους οικείους, του επί σειρά ετών προέδρου της ομάδας μας Δημήτρη Βασιλείου.

Ο Δημήτρης Βασιλείου υπήρξε εξαίρετος επιστήμονας με πλήθος ερευνητικό και συγγραφικό έργο. Υπηρέτησε με αφοσίωση την ιατρική επιστήμη, με γνώμονα πάντα την προσφορά στον συνάνθρωπο.Με την ίδια ανιδιοτέλεια ασχολήθηκε και με τα κοινά του τόπου μας θέλοντας να δημιουργήσει ένα καλύτερο αύριο για τις νέες γενιές. Το ήθος που επέδειξε τον έκανε να κερδίσει τον σεβασμό και την εκτίμηση των συνδημοτών του.

Το καλοκαίρι του 2015 ηγήθηκε της προσπάθειας για την αναγέννηση της ιστορικής μας ομάδας. Τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας τόσο σε οργανωτικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο τον δικαίωσαν με τον ΑΟ Περαχώρας να αποτελεί μία σημαντική δύναμη στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο. Μέχρι την τελευταία στιγμή υπήρξε ενεργό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου προσφέροντας ουσιαστικά στην ομάδα.

Δυστυχώς όμως δεν κατάφερε να δει την ομάδα να επιστρέφει στην φυσική της έδρα. Κάτι για το οποίο αγωνίστηκε πολύ και θα αποτελούσε μία δικαίωση και για τον ίδιο.

Καλό ταξίδι γιατρέ