Λύση Συνεργασίας με Βασίλη Μηνά

2023-09-24

Ο Αθλητικός Όμιλος Περαχώρας, ευχαριστεί τον προπονητή Βασίλη Μηνά για την προσφορά του στην ομάδα μας, τόσο σε προπονητικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Ο κ. Βασίλης Μηνάς διετέλεσε προπονητής του ΑΟΠ , για τη σεζόν 2022-2023.

Κατόπιν απόφασης του να αποχωρίσει από την ομάδα για προσωπικούς του λόγους, σεβόμενοι την επιλογή του,τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο επόμενο επαγγελματικό του βήμα.

Σας παραθέτουμε την δήλωση του Βασίλη Μηνά: 

ΑΟΠ 2022/2023

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη της διοίκησης (Δημήτρη Βασιλείου, Μιχάλη Κλεπετσανη, Βασίλη Γεωργίου, Ανδρέα Μελέτη, Μάριο Κολλιάκο, Σπύρο Σταυρού, Θοδωρή Αϊβαλιώτης, Μιχάλη Φορτη και φυσικά τον αρχηγό και ψυχή της ομάδας Χρήστο Παππά (Τσεπα, έμαθα έστω και αργά τα παρατσούκλια) για την ΆΨΟΓΗ συνεργασία μας από τον Σεπτέμβριο μέχρι το τέλος της σεζόν!Πάντα χαμογελαστοί είτε φέρναμε νίκες είτε ήττες, ποτέ δεν μου έριξαν ευθύνες, ποτέ δεν πήρα "χαρτάκι", ποτέ δεν μου ζήτησαν το παραμικρό! Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την στήριξη σας!Επίσης μια μεγάλη αγκαλιά σε οοοοολα τα παιδιά που συνεργάστηκα καθ΄ όλη την σεζόν που ήταν κάπου στους 30 σύνολο!Μου έδωσαν ότι καλύτερο μπορούσαν και θέλω να πιστεύω ότι ήμουν δίκαιος απέναντι τους! Εγώ έκανα ότι καλύτερο μπορούσα να δείξουμε όχι μόνο ένα ανταγωνιστικό σύνολο εντός παιχνιδιού αλλά να μεταφέρω την ποδοσφαιρική παιδία που έχω στην ομάδα της Περαχώρας! Ελπίζω να το κατάφερα έστω και λίγο!Η απόφαση μου να μην συνεχίσω έχει να κάνει ξεκάθαρα στο ότι θέλω να κάνω ένα νέο βήμα προπονητικά και πιστεύω είναι η κατάλληλη στιγμή!Φεύγω σαν φίλος και θα γυρίσω σίγουρα κάποια στιγμή στον ΑΟΠ με έδρα στην Περαχώρα να ζήσω τον παλμό του χωριού που τόσο ήθελα!

Δεν είναι αντίο αλλά είς τό επανιδείν,

Βασίλης Μηνάς