ΑΟ Περαχώρας - Αγ Γεώργιος 4-2

2023-04-04

Την Κυριακή 2 Μαρτίου 2023 πραγματοποιήθηκε η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄Κορινθίας. Ο ΑΟ Περαχώρας φιλοξένησε στο γήπεδο των Ισθμίων «Γ Στέφας» τον Αγ. Γεώργιο.

Η ομάδα μας με ένα γρήγορο γκολ προηγήθηκε στο σκορ. Ο Τζογαννάκος με ωραία σέντρα θα βρει τον Καλύβα ο οποίος θα κάνει το 1-0. Λίγο αργότερα ο Καλύβας θα πετύχει το δεύτερο προσωπικό του γκολ και της ομάδας μας, όταν με σουτ εντός περιοχής η μπάλα θα καταλήξει στην αφού πρώτα άλλαξε πορεία σε αμυντικό του Αγ Γεωργίου.

Οι Φιλοξενούμενοι θα καταφέρουν να μειώσουν το σκορ λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας θα συνεχίσει να πιέζει και μετά από σέντρα του Παύλου και πάλι ο Καλύβας και κάνει το 3-1. Οι φιλοξενούμενοι θα κερδίσουν πέναλτι και θα έχουν την ευκαιρία να μειώσουν το σκορ αλλά η μπάλα θα βρει το κάθετο δοκάρι του Μπολέτη.

Και ενώ η ομάδα μας είχε τις ευκαιρίες να διευρύνει τη διαφορά οι φιλοξενούμενοι με όμορφη εκτέλεση πέναλτι θα μειώσουν τη διαφορά.

Λίγο πριν το τέλος ο Παύλου με ωραία ενέργεια θα βγει τετ α τετ και θα πλασάρει ιδανικά τον τερματοφύλακα για το τελικό 4-2.

11αδα: Σεραφείμ, Θυμής, Κωνσταντινίδης, Καλογερής, Δελώνας, Παππάς, Κανάκης, Τζογανάκος, Παύλου, Ρομάνο, Καλύβας

Έπαιξαν και  οι: Αντωνόπουλος, Μπολέτης, Κολιάκος, Βύρλας

Τα γκολ: Καλύβας (3), Παύλου